Λύσεις

FYES HOME

Τα συστήματα FYES μετατρέπουν κάθε κατοικία σε έξυπνη μονάδα, η οποία διαχειρίζεται αυτόματα όλα τα υποσυστήματα του χώρου (θέρμανση, ψύξη, αερισμός, φωτισμός, ηλεκτρικά ρολά, τέντες, κουρτίνες, σκίαστρα, ηλεκτρικές πρίζες, ηλεκτρικές συσκευές, γεννήτριες, συσκευές ψυχαγωγίας). Ένα FYES (ευφυές) σπίτι δεν αποτελείται απο έναν απλό τηλεχειρισμό ή εντολές ομαδοποίησης διαφόρων λειτουργιών , αλλά «σκέφτεται», «αποφασίζει» και «πράττει», διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή προστασία, άνεση και οικονομία χωρίς να απασχολεί τον ιδιοκτήτη του. Φανταστείτε ένα σπίτι που σας φροντίζει και δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να το απολαύσετε. Ένα φιλικό σπίτι υψηλής τεχνολογίας που φροντίζει για την ασφάλεια και την άνεση σας.

luxury-home2
ostria-hotel-ierapetra-30-1024x683

FYES HOTEL

Τα συστήματα FYES προσφέρουν άριστες λύσεις για τον ολικό έλεγχο κάθε ξενοδοχειακής μονάδας, προκειμένου να παρέχουν οικονομία, έλεγχο, ασφάλεια και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας . Ελέγχουν και διαχειρίζονται αυτόματα όλα τα υποσυστήματα και τις λειτουργίες του ξενοδοχείου (ασφάλεια, ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό, φωτισμός, ζεστό κρύο νερό κλπ.). Παρέχουν επίσης προηγμένες δυνατότητες ελέγχου πρόσβασης προσώπων και προσωπικού σε δωμάτια και άλλους χώρους με έξυπνες κάρτες τεχνολογίας RFID. Η υψηλή ευφυΐα των συστημάτων FYES τους επιτρέπει να επεξεργάζονται τα δεδομένα που λαμβάνουν από τους αισθητήρες και να αντιδρούν σωστά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, αποτρέποντας τις επικίνδυνες καταστάσεις και εξοικονομώντας ενέργεια. Η τεχνολογία του FYES παρέχει απόλυτη αξιοπιστία και εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

FYES WORKPLACES

Τα συστήματα FYES αποτελούν μία από τις πιο καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις του ολικού ελέγχου επαγγελματικών και δημοσίων χώρων. Συνδέουν και θέτουν υπο ενιαίο έλεγχο όλα τα υποσυστήματα ενός χώρου. Εκτελούν αυτόματα απλές εντολές ή πλήρη σενάρια για τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών, των μηχανημάτων, των συστημάτων φωτισμού / θέρμανσης, του κλιματισμού, του εξαερισμού, της ασφάλειας, της προστασίας και της ειδοποίησης συμβάντων. Είναι πλήρως ευέλικτα και μπορούν να προγραμματιστούν με βάση τις ειδικές ανάγκες της εταιρείας , προκειμένου να προσφέρουν ασφάλεια, οικονομία, τοπικό ή απομακρυσμένο έλεγχο και εύκολη διαχείριση των καθημερινών εργασιών.

starhill_malaysia-portfolio
Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του FYES