Τεχνολογία στην υπηρεσία σας

Ποιοι είμαστε

Η FYES είναι πρωτοπόρος στον τομέα της αυτοματοποίησης κτιρίων, με ιστορία στην ερευνητική και αναπτυξιακή δραστηριότητα απο το 1995. Κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει προϊόντα και λογισμικό αυτοματισμού εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με αυστηρές τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές. Οι εξατομικευμένες λύσεις που προσφέρονται μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών αυτοματισμού εξελιγμένης ευφυΐας για κάθε επαγγελματικό κλάδο και η αξιοποίησή τους για την πιο αποτελεσματική, άνετη, ασφαλή και οικονομική λειτουργία κάθε χώρου εργασίας και διαβίωσης.

Τεχνολογία

Το σύστημα FYES είναι η πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση στη σημερινή ηλεκτρική και μηχανική εγκατάσταση χώρων διαβίωσης. Είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων κατοικιών, κτιρίων, γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων, δημόσιων χώρων, περιοχών παραγωγής και άλλων εγκαταστάσεων. Το FYES ενοποιεί τον έλεγχο συμβατικών, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων επικοινωνίας και πληροφορικής και παρέχει ευκολία, οικονομία και προστασία.

Μαζί δημιουργούμε αξίες

Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας σε Ελλάδα και εξωτερικό για να κατανοήσουμε τις υπάρχουσες ανάγκες και να αναπτύσουμε προιόντα για συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της FYES αναλαμβάνουν την πώληση, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση των συστημάτων μας.

Μέσω των συνεργασιών μας, στοχεύουμε στη δημιουργία αξιών & στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων.

 

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του FYES