Τεχνολογία στην υπηρεσία σας

Ποιοι είμαστε

Το FYES είναι ηγέτης στον τομέα της αυτοματοποίησης κτηρίων, με 20 χρόνια ιστορίας στην ερευνητική και αναπτυξιακή δραστηριότητα . Κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Τα προϊόντα και το λογισμικό της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί με αυστηρά τεχνικά και ποιοτικά πρότυπα. Οι προσαρμοσμένες λύσεις που προσφέρονται μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε πελάτη. Αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε τεχνολογία αυτοματισμού για κάθε επιχειρηματικό τομέα, προσφέροντας πιο αποτελεσματική, άνετη, ασφαλή και οικονομική λειτουργία σε κάθε χώρο εργασίας ή χώρο διαβίωσης.

Τεχνολογία

Το σύστημα FYES είναι η πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη λύση στη σημερινή ηλεκτρική και μηχανική εγκατάσταση χώρων διαβίωσης. Είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων κατοικιών, κτηρίων, γραφείων, καταστημάτων, ξενοδοχείων, δημόσιων χώρων, περιοχών παραγωγής και άλλων εγκαταστάσεων. Το FYES ενοποιεί τον έλεγχο συμβατικών, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, συστημάτων ασφαλείας, συστημάτων επικοινωνίας και πληροφορικής και παρέχει ευκολία, οικονομία και προστασία.

Μαζί δημιουργούμε αξίες

Συνεργαζόμαστε στενά με τους παγκόσμιους εταίρους μας για να κατανοήσουμε τις ατομικές ανάγκες και να αναπτύξουμε προσαρμοσμένα προγράμματα για συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Οι ειδικοί συνεργάτες της FYES είναι υπεύθυνοι για την πώληση, την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των συστημάτων μας.

Μέσω των συνεργασιών μας, στοχεύουμε στη δημιουργία αξιών & στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων.

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του FYES